EIHP na konferenciji ChalLEANge – GALP 2023

Inovacija je srž napretka, a inspiracija je pokretačka sila koja nas potiče da idemo dalje. Upravo te vrijednosti su bile centralne na konferenciji ChalLEANge – GALP 2023, najvećoj konferenciji u području Lena-a, Digitala, Greena i Leadershipa u Hrvatskoj, koja se održala 15. studenog u Cinestaru, u Z Centru Zagreb, u organizaciji Culmene, te okupila renomirane multidisciplinarne govornike i stručnjake, predstavljajući nove trendove, ideje i inovacije koje oblikuju novo doba.

S pet dvorana, svaka posvećena jednoj od pet ključnih tema, GALP 2023 konferencija je ugostila više od 50 govornika koji su podijelili svoje vizionarske perspektive s više od 500 sudionika kroz interaktivna predavanja, inspirativne radionice i zanimljive panele.

Matija Vajdić iz EIHP-a, voditelj Odjela za obnovljive izvore energije, klimu i zaštitu okoliša, sudjelovao je u Green dvorani na temu ‘Zeleni gradovi – održiva arhitektura i urbanizam’. “Najteže je donositi odluke, to nedostaje u svim sustavima”, kratko i jasno poručio je Vajdić govoreći o procesima i tempu obnove. Dotaknuo se regulative, dobrih primjera iz susjedstva, ali i aktualnih projekata obnove, transformacije i edukacije koje provodi EIHP, kao što su nZEB i ZEB4ZEN.

Više o konferenciji možete pročitati OVDJE.

Podijeli