U Dnevniku HRT-a najavljen početak provedbe edukacije u novom nZEB trening centru

U sklopu konferencije “CO2 do 55 – Zeleni plan za Hrvatsku”, koja se održala 14. lipnja 2023. u Zagrebu, u organizaciji ZGRADOnačelnik.hr i Motus Media grupe, ravnatelj EIHP-a Dražen Jakšić održao je predavanje pod nazivom “nZEB koncept za 2050.” te otvorio panel raspravu na temu “0 CO2 – nekretnine, uloga države i javnih tijela”. Predstavio je i iskustvo EIHP-a u nZEB rekonstrukciji zgrade te novi nZEB trening centar i module koje obuhvaća.

Trening centar je program za edukaciju stručnjaka u graditeljstvu o tehničkim standardima te regulatornim i administrativnim zahtjevima za zgrade gotovo nulte energije. Prijave za edukaciju će se otvoriti uskoro, a od jeseni počinje program edukacije koji je podijeljen u osam jednodnevnih modula, čiji su nositelji stručnjaci iz EIHP-a i Građevinskog fakulteta.

Pogledajte reportažu Dnevnika HRT-a koji su popratili konferenciju ‘CO2 do 55 – Zeleni plan za Hrvatsku’, u kojoj ravnatelj EIHP-a najavljuje početak provedbe edukacije u novom nZEB trening centru.

Podijeli