Uskoro ArhiBau.hr 2023 – najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji

ArhiBau.hr, najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji, u organizaciji Društva arhitekata Zagreba, održat će se od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu uz komplementarne sajmove interijera i dizajna. U svom trećem izdanju, ArhiBau.hr nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Na sajmu je i ove godine partner Energetski institut Hrvoje Požar (EIHP). U programu konferencije sudjeluje i ravnatelj EIHP-a Dražen Jakšić koji će održati prezentaciju ‘nova Znanja za Energiju Budućnosti – nZEB’. Cijeli program možete pogledati OVDJE.

Kao mjesto susreta struke i prakse, ArhiBau.hr je jedinstvena platforma za direktan kontakt, umrežavanje, prezentaciju vlastitih proizvoda i usluga te razmjenu zanimljivih i korisnih informacija s arhitektima i projektantima, građevinskim tvrtkama i obrtnicima, trgovcima građevinskim materijalom i opremom, investitorima, uradi-sam entuzijastima te širom publikom koja dijeli interes za suvremenu arhitekturu i graditeljstvo.

Inovativne tehnike i proizvodi, zelene tehnologije i obrazovanje kadrova u samom su centru koncepta ovog projekta, uz veliku posvećenost Novom europskom Bauhausu te zelenoj i digitalnoj tranziciji.

Sajam donosi mnogobrojne mogućnosti za tvrtke izlagače, predavače i posjetitelje, a više o tome možete pročitati na web stranici ArhiBau.hr.

Podijeli